Android ve iOS'ta Arkadaşlara Sadece Seçilen Fotoğrafları Gösterme




Arkadaşlarınıza ne kadar güvenirseniz güvenin, telefonunuzu başkasına teslim ettiğinizde kalbinizin attığını iddia ediyorum. Telefonunuz kişiseldir ve size şifre koruma uygulamaları ve dosyaları şifrele. Ancak, arkadaşlarınızın sağa doğru çok fazla kaydırmasını ve görmek istemedikleri fotoğrafları görmesini engellemenin basit bir yolu var.

Arkadaşlar bu şekilde sinir bozucu. Görmelerini istediğiniz fotoğrafları önceden seçmek ve istemediklerinizi yanlışlıkla görmelerini önlemek için aşağıda listelenen uygulamaları kullanın.







Android için Bağlayın

Bağlı’Nin ana ekranı telefonunuzdaki fotoğraflarla dolu mevcut tüm albümleri / klasörleri gösterir. Arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz fotoğrafların küçük resimlerine (birden çok klasör ve albüm arasında) dokunun ve Bağlayın!Bu, yalnızca seçtiğiniz fotoğrafları içeren Bound It uygulamasının dışındaki tam ekran albüm benzeri bir görünüm oluşturur.



Şimdi, telefonunuzu arkadaşınıza teslim ettiğinizde, seçtiğiniz fotoğraflar arasında ilerlerler ve paylaşmayı seçtiğiniz son fotoğraftan sonra çıkmaz bir noktaya gelirler.

Tıpkı müzik çalma listeleri, uygulama seçilen görüntülerin fotoğraf listelerini kaydetmenizi sağlar. Küçük resimleri seçin ve ardından Fotoğraf listelerini kaydet sağ üstteki disket simgesiyle gösterilir. Uygulamanın kendisi de şifre korumalı olabilir.

Tabii ki, bu diğer tüm fotoğrafları gizlemez. Arkadaşlarınız bunun için galeri uygulamasını kolayca açabilir. Ama onlara izin vermeyeceksin, değil mi?





Umarım Akıllı Arkadaşınız Yoktur

Söylediğim gibi, bu yalnızca arkadaşlarınızın üzerine gelirseniz ve telefonunuzda başka bir uygulama açmalarına izin vermezseniz çalışır. Arkadaşlarınız yeterince zekiyse, tek yapmanız gereken onlara hızlı bir tane çektiğinizi bilmek için çoklu görev menüsüne gitmek. Ama çoğu olmayacak.

Daha da önemlisi, hem Bound It hem de bu sonraki uygulama, sizi herhangi bir yanlışlıkla kaydırma korkusundan kurtarmak olan özel amaçlarını yerine getirir.





İPhone için Overswipe

Bir kez verdiğinizde Overswipefotoğraflarınıza erişmek için, uygulama Film Rulonuzdaki tüm fotoğrafları kronolojik bir sırayla listeleyecektir.

Bağlı Olduğunuz gibi, sergilemek istediğiniz fotoğrafların küçük resimlerine dokunun ve ardından Görüntüle düğmesini tıklayın. Ve doğrudan tam ekran fotoğraf görünümüne yönlendirilirsiniz.

Telefonunuzu arkadaşlarınıza teslim edin, tıpkı Fotoğraflar uygulamasında olduğunuz gibi olacaktır.

Overswipe’ın ücretsiz uygulaması aynı anda yalnızca 5 fotoğrafı göstermenize olanak tanır. Sınırı kaldırmak ve şifre koruması elde etmek için Overswipe Pro'ya 0,99 $ karşılığında yükseltebilirsiniz.